Home /  Diensten /  Succesverhalen
Voldoende “bewuste” tijd

het huwelijk 01-hoe-je-een-succesvol-huwHoe je een succesvol huwelijk aangaat
Ik heb geleerd dat de momenten voor elkaar heel belangrijk zijn. Dat je moet zorgen voor voldoende “bewuste”tijd voor elkaar, en tijdens die momenten moet je je zorgen en frustraties van de dag los kunnen laten. Op die manier sta je positief en vrolijk in het leven en dus ook in je huwelijk. Als je het zo ziet dan zal het ook zo zijn. Dat vond ik heel mooi om te mogen leren. — M.M.

Een gelukkige tijd tegemoet

het huwelijk 02-hoe-je-een-huwelijk-geluHoe je een Huwelijk Gelukkig houdt
Deze cursus kwam voor mijn gevoel precies op het juiste moment. Het heeft voor mij echt de basisprincipes getoond die nodig zijn om een relatie goed te houden. Ik heb ook echt het gevoel dat ik hierin nu gesterkt ben en dat ik dit ook kan. Wij gaan samen een gelukkige tijd tegemoet!  — P.J.

Nu durf ik af te gaan op mijn dromen

ethiek en voortbestaan 05-hoe-je-zelfvertrouwen-opHoe je zelfvertrouwen opdoet
Ik heb veel geleerd van deze cursus, het heeft mij persoonlijk ook geholpen. Aan het begin van deze cursus had ik niet zoveel zelfvertrouwen. Ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken, en had hulp nodig.  Door deze cursus durf ik af te gaan op mijn dromen en wensen.  Ik weet nu ook hoe ik ervoor zorg dat ik mijn zelfvertrouwen niet meer verlies. Ik voel me ook heel opgelucht en blij, en weet dat het met mij en zelfvertrouwen wel goed gaat komen. Ik heb absoluut geen spijt dat ik deze cursus heb gedaan. Ik heb weer een stukje kennis over het leven meegekregen! — S.H.

De positieve kant herontdekt

ethiek en voortbestaan 01-het-overwinnen-van-ups-eUps & Downs in het leven
Ik heb met deze cursus Ups & Downs de positieve kant van het leven herontdekt.  Met dit gevoel sta ik sterker in mijn schoenen en ben ik een vrolijker persoon geworden.  Het is fijn om mensen in mijn omgeving beter te begrijpen en hen te kunnen helpen. — L.B.

Ik wilde graag verbetern

stccSucces door communicatie cursus
Ik heb de cursus communicatie gedaan omdat ik er bewust van was dat er bepaalde dingen in het dagelijkse leven niet goed gingen en graag wilde verbeteren. Sommige oefeningen waren zeer confronterend maar ook heel duidelijk.
Ik heb het gelijk al toe kunnen passen op mijn werk, thuis, of ene andere gelegenheid. Super!
Gaat helemaal goed komen. — M F

Hoe belangrijk duidelijke communicatie is

het huwelijk 03-het-redden-van-een-huwelhet redden van een huwelijH
Ik heb de cursus “Het redden van een huwelijk”met succes doorlopen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen. Voorheen heb ik me niet voldoende gerealiseerd hoe belangrijk duidelijke communicatie is in een relatie. Vaak denk je dat hetgeen gezegd wordt overkomt, maar vaak is dat niet zo. Hierin moeten we onze vaardigheden oefenen, beter worden en alert blijven.
De ARC driehoek (Affiniteit-Realiteit-Communicatie) is heel belangrijk. Nu we dit weten kunnen we beter analyseren waar het mis gaat.  Ook het uitgangspunt dat de ander wil helpen of iets aardigs wil doen maar dat het niet overkomt of dat één van ons het om (wat voor reden dan ook) afwijst, is goed om te realiseren. Dan is het mogelijk om de dingen vanuit een ander perspectief te zien.
We moeten nog steeds dingen in onszelf oplossen en dat zal wel zo blijven. De wil daarvoor en de verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen gedrag en communicatie is een van de belangrijkste handvatten in onze relatie.  Ik heb na deze cursus opnieuw hoop dat het gaat lukken. — A.J.

Een hele nieuwe dimensie

kinderen 02-het-succesvol-opvoeden-van-kinderenHet succesvol opvoeden van kinderen
Het was goed deze cursus te doen.  Met name één bepaalde zin die bij mij niet compleet was. Het doel van het kind is opgroeien. Dat doet hij letterlijk. Maar de volledige vorm is “opgroeien om een volwassene te zijn” en dat geeft een hele nieuwe dimensie aan het doel 'groeien' en geeft meer een doelstelling aan. Het geeft mij ook meer richting aan in het proces van opgroeien en opvoeden. — I.Z.

Duidelijk en praktisch toepasbaar

het huwelijk 01-hoe-je-een-succesvol-huwHoe je een succesvol huwelijk aangaat
Ik vond het een heel duidelijke en praktisch toepasbare cursus. Verrassend genoeg zijn het vaak de simpele dingen die waarheid bevatten. De cursus vermeldt dat een huwelijk gecreëerd wordt door de personen in kwestie en tevens gebaseerd is op de afspraken die zij samen maken. Het zal mij nu zeker bijblijven! — L.M.

Rustiger en meer zelfbewust

ethiek en voortbestaan 05-hoe-je-zelfvertrouwen-opHoe je zelfvertrouwen opdoet
Het punt 'onzekerheid' is in mijn leven eigenlijk een rode draad, met name op het gebied van relaties. Deze cursus, opvolger van eerdere relatiebetreffende cursussen, zal zorgen dat ik een stuk stabieler zal zijn. Het eerste resultaat is dat ik rustiger en meer zelfbewust ben en dat mijn zienswijze in ieder geval goed is. — H.B.

Minder verschijnselen van nervositeit

stcc

Succes door communicatie cursus
Deze cursus heeft mij geholpen om me tijdens gesprekken met nieuwe of onbekende personen op mijn gemak te blijven en me op de inhoud van het gesprek te houden.

Er zijn nu nog minder verschijnselen van nervositeit en onoplettendheid bij mij. Ook kan ik nu mijn gesprekspartner gewoon aankijken terwijl we communiceren.

De controle over het verloop van het gesprek gaat nu ook beter, zoals dat ik een gesprek op gang kan houden, van onderwerp kan wisselen of juist een onderwerp terug in beeld breng. Ook het beleefd afsluiten van een gesprek gaat me goed af.
Ik zal dit door meer toepassen verder ontwikkelen voor mijzelf. — B.S.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6