Home /  Diensten /  Persoonlijkheidstest

Deze test bestaat uit 200 meerkeuze vragen, en uit je antwoorden kan een nauwkeurig beeld geschets worden van je zwakke en sterke kanten. Aan de hand van deze test kunnen we kijken op welke zwakke kanten je hulp kunt gebruiken, en welke sterke kanten we kunnen helpen versterken.

Elke vraag kan op een van de drie volgende manieren beantwoord worden door een van de antwoorden te kiezen in het meerkeuze veld.

Instructies:
ja betekent ja of meestal ja
? betekent misschien of niet zeker
nee betekent nee of meestal niet

Beantwoord elke vraag zoals je je OP DIT MOMENT voelt, of zoals je dit nu ervaart of ziet. De nauwkeurigheid hangt af van de eerlijkheid van je antwoorden.

Er wordt een uiterst professionele analyse van de resultaten gemaakt door ervaren mensen van de Scientology organisatie.

Deze analyse geeft u het beste resultaat als dit met u persoonlijk doorgesproken kan worden. Na invulling van de test wordt u binnen enkele dagen gebeld om een persoonlijke afspraak te maken om de resultaten van de test aan u te verklaren.

De onderlinge samenhang van verschillende onderwerpen die in de test ter sprake komen maakt het noodzakelijk dat de test persoonlijk met u doorgenomen wordt.