vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Diensten /  Persoonlijkheidstest
RSS:

Persoonlijkheidstest

Deze test bestaat uit 200 meerkeuze vragen, en uit je antwoorden kan een nauwkeurig beeld geschets worden van je zwakke en sterke kanten. Aan de hand van deze test kunnen we kijken op welke zwakke kanten je hulp kunt gebruiken, en welke sterke kanten we kunnen helpen versterken.

Elke vraag kan op een van de drie volgende manieren beantwoord worden door een van de antwoorden te kiezen in het meerkeuze veld.

Instructies:
ja betekent ja of meestal ja
? betekent misschien of niet zeker
nee betekent nee of meestal niet

Beantwoord elke vraag zoals je je OP DIT MOMENT voelt, of zoals je dit nu ervaart of ziet. De nauwkeurigheid hangt af van de eerlijkheid van je antwoorden.

Er wordt een uiterst professionele analyse van de resultaten gemaakt door ervaren mensen van de Scientology organisatie.

Deze analyse geeft u het beste resultaat als dit met u persoonlijk doorgesproken kan worden. Na invulling van de test wordt u binnen enkele dagen gebeld om een persoonlijke afspraak te maken om de resultaten van de test aan u te verklaren.

De onderlinge samenhang van verschillende onderwerpen die in de test ter sprake komen maakt het noodzakelijk dat de test persoonlijk met u doorgenomen wordt.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com