vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Maatschappelijke activiteiten /  Narconon
RSS:
Narconon Zutphen PDF Afdrukken E-mailadres

Het helpen van mensen is één van de belangrijkste taken van een kerk. In dat kader is ook een programma ontwikkeld voor drugsverslaafden.

Dit is het Narconon programma. Dit programma behandelt niet alleen de met drugs samenhangende lichamelijke en geestelijke problemen, maar ook de onderliggende redenen waarom iemand drugs is gaan gebruiken.

Meer informatie over Narconon in Nederland vind je op http://www.narcononnederland.nl en over de internationale organisatie ophttp://www.narconon.org

De contactpersoon bij Narconon Nederland is:

Joanna Kluessien

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com