vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Maatschappelijke activiteiten /  Jongeren voor de Mensenrechten
RSS:
Jongeren voor Mensenrechten PDF Afdrukken E-mailadres

Eén van de jongste maar tevens meest succesvolle campagnes is het onderwijzen van de mensenrechten aan jongeren. In 1948 werd onder leiding van Eleanor Roosevelt, vrouw van de voormalige Amerikaanse president, de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens ondertekend door alle lidstaten van de Verenigde Naties. Bij ondertekening werd eveneens de belofte gedaan om deze mensenrechten op alle scholen ter wereld te onderwijzen zodat er een generatie later meer vrede en tolerantie zou zijn.

Hier is helaas niets van terecht gekomen. Totdat scientologe Mary Shuttleworth in 2001 Youth for Human Rights oprichtte. Met haar campagnes om de mensenrechten te onderwijzen is zij sindsdien enkele malen de wereld rondgegaan en als gevolg daarvan zijn er over de hele wereld dochterorganisaties opgericht, waaronder de Nederlandse Stichting Jongeren voor Mensenrechten.

De activiteiten van de Nederlandse Stichting bestaan voornamelijk uit het geven van voorlichting en het initiëren van projecten op scholen. Door de mensenrechten dichtbij huis te halen en op een coole, eigentijdse manier te presenteren, worden jongeren ervan bewust gemaakt dat respect en tolerantie bij henzelf beginnen. Doel van de projecten is het pesten op scholen tegen te gaan en geweld en agressie te verminderen. De doelgroep ligt in de leeftijd tussen 15 en 25 jaar. Tijdens de voorlichtingen staan 30 korte videoclips centraal waarin elk artikel van de mensenrechten in beeld wordt gebracht – deze clips zetten je echt tot nadenken en maken je bewust dat we allemaal dagelijks met deze rechten te maken hebben.

Mocht je de DVD met deze clips willen bestellen, of wil je meer informatie over de projecten en voorlichtingen, neem dan contact op met:

Gerbrig Leistra
www.jvmr.nl

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com