Home /  Maatschappelijke activiteiten /  Geen drugs, wél leven
Geen drugs, wél leven PDF Afdrukken E-mailadres

Al meer dan 20 jaar voert de kerk een campagne tegen drugs onder de naam ‘Geen drugs, wél leven’. Dit is een wereldwijd drugsvoorlichting- en drugspreventieprogramma waarin jongeren geïnformeerd worden over de gevaren van drugs. De kerk heeft 10 makkelijk te lezen boekjes uitgegeven met daarin feitelijke informatie over drugs, joints, XTC, LSD, ritalin, pijnstillers, crack, cocaïne, heroïne en crystal meth.

In Nederland bestaan de activiteiten voornamelijk uit het verspreiden van deze voorlichtingsboekjes en het geven van antidrugs lezingen op scholen en aan andere groepen jongeren. Ook heeft de kerk een site gemaakt www.eenanderewaarheidoverdrugs.nl met daarop informatie over drugs voor kinderen. Deze site heeft ook een keurmerk van de Kinderconsument ontvangen.

Voor meer informatie of om de drugsvoorlichtingsboekjes te bestellen, kun je op onze site www.geendrugs-welleven.nl kijken of contact opnemen met Merel Remmerswaal via 020-6226215 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.