vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Maatschappelijke activiteiten /  Geen drugs, wél leven
RSS:
Geen drugs, wél leven PDF Afdrukken E-mailadres

Al meer dan 20 jaar voert de kerk een campagne tegen drugs onder de naam ‘Geen drugs, wél leven’. Dit is een wereldwijd drugsvoorlichting- en drugspreventieprogramma waarin jongeren geïnformeerd worden over de gevaren van drugs. De kerk heeft 10 makkelijk te lezen boekjes uitgegeven met daarin feitelijke informatie over drugs, joints, XTC, LSD, ritalin, pijnstillers, crack, cocaïne, heroïne en crystal meth.

In Nederland bestaan de activiteiten voornamelijk uit het verspreiden van deze voorlichtingsboekjes en het geven van antidrugs lezingen op scholen en aan andere groepen jongeren. Ook heeft de kerk een site gemaakt www.eenanderewaarheidoverdrugs.nl met daarop informatie over drugs voor kinderen. Deze site heeft ook een keurmerk van de Kinderconsument ontvangen.

Voor meer informatie of om de drugsvoorlichtingsboekjes te bestellen, kun je op onze site www.geendrugs-welleven.nl kijken of contact opnemen met Merel Remmerswaal via 020-6226215 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com