Home /  Maatschappelijke activiteiten /  De Weg naar Geluk
De Weg naar Geluk PDF Afdrukken E-mailadres

Normen en waarden vormen een belangrijke rol in onze samenleving. De gevolgen van het niet hanteren ervan zijn overal om ons heen: criminaliteit, verslaving, overspel, zinloos geweld, pesten op school en zo verder.

Om dit tegen te gaan heeft de heer Hubbard een niet-religieuze morele code geschreven - eentje die op gezond verstand is gebaseerd. Deze heet "De weg naar het geluk".

In Nederland is de Stichting Weg naar het Geluk actief met een website om jongeren te informeren over de normen en waarden. Daar is een werkboek bij waarin ze leren om te gaan met normen en waarden met voorbeelden uit de praktijk. Ook worden, onder de noemer "Bhappy", regelmatig de Weg naar het Geluk boekjes uitgedeeld in gebieden die er behoefte aan hebben ten einde daar de criminalieteit en drugsgebruik terug te brengen.

Voor meer informatie over de Weg naar het Geluk, ga naar www.dewegnaargeluk.nl en www.bhappy.nu .