vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Maatschappelijke activiteiten /  De Weg naar Geluk
RSS:
De Weg naar Geluk PDF Afdrukken E-mailadres

Normen en waarden vormen een belangrijke rol in onze samenleving. De gevolgen van het niet hanteren ervan zijn overal om ons heen: criminaliteit, verslaving, overspel, zinloos geweld, pesten op school en zo verder.

Om dit tegen te gaan heeft de heer Hubbard een niet-religieuze morele code geschreven - eentje die op gezond verstand is gebaseerd. Deze heet "De weg naar het geluk".

In Nederland is de Stichting Weg naar het Geluk actief met een website om jongeren te informeren over de normen en waarden. Daar is een werkboek bij waarin ze leren om te gaan met normen en waarden met voorbeelden uit de praktijk. Ook worden, onder de noemer "Bhappy", regelmatig de Weg naar het Geluk boekjes uitgedeeld in gebieden die er behoefte aan hebben ten einde daar de criminalieteit en drugsgebruik terug te brengen.

Voor meer informatie over de Weg naar het Geluk, ga naar www.dewegnaargeluk.nl en www.bhappy.nu .

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com