Home /  Diensten /  Spirituele Counseling (Auditing)
Spirituele Counseling (Auditing) PDF Afdrukken E-mailadres

Scientology is opgebouwd door kennis, training en counseling. In Dianetics en Scientology wordt de spirituele counseling "auditing" genoemd. Het is afgeleid van het woord audire, dat “horen of luisteren” betekent. Auditing is een activiteit die één op één geschiedt.

De eenvoud van auditing is het iemand laten inspecteren van zijn leven. Door gerichte vragen te stellen aan de persoon die auditing ondergaat, wordt de persoon aangemoedigd om bepaalde momenten of onderdelen van zijn leven opnieuw onder de loep te nemen. Deze activiteit verschaft iemand nieuwe inzichten waarmee hij of zij een bepaalde verlossing van het verleden ervaart, met als resultaat dat de persoon beter in het heden functioneert en een vernieuwde energie krijgt om de toekomst tegemoet te gaan.

De persoonlijke winsten die door auditing mogelijk zijn kunnen niet beschreven worden. Deze moet je zelf ervaren.