vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Diensten /  Spirituele Counseling (Auditing)
RSS:
Spirituele Counseling (Auditing) PDF Afdrukken E-mailadres

Scientology is opgebouwd door kennis, training en counseling. In Dianetics en Scientology wordt de spirituele counseling "auditing" genoemd. Het is afgeleid van het woord audire, dat “horen of luisteren” betekent. Auditing is een activiteit die één op één geschiedt.

De eenvoud van auditing is het iemand laten inspecteren van zijn leven. Door gerichte vragen te stellen aan de persoon die auditing ondergaat, wordt de persoon aangemoedigd om bepaalde momenten of onderdelen van zijn leven opnieuw onder de loep te nemen. Deze activiteit verschaft iemand nieuwe inzichten waarmee hij of zij een bepaalde verlossing van het verleden ervaart, met als resultaat dat de persoon beter in het heden functioneert en een vernieuwde energie krijgt om de toekomst tegemoet te gaan.

De persoonlijke winsten die door auditing mogelijk zijn kunnen niet beschreven worden. Deze moet je zelf ervaren.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com