Grote Scientology bijeenkomst PDF Afdrukken E-mailadres

Scientology kerken uit heel de wereld hielden afgelopen weekend een bijeenkomst. Hier werd o.a. een videopresentatie vertoond van de bijeenkomst die een week eerder werd gehouden in het spiritueel hoofdkwartier in Florida. Elk jaar wordt dit gedaan ter ere van de geboortedag van grondlegger L. Ron Hubbard.

02-LRH-Birthday-Theater-Panorama

Verschillende hoogtepunten van het afgelopen jaar passeerden de revue. Zo was er aandacht voor de dankbetuigingen die de heer Hubbard het afgelopen jaar ontving en de vele levens die hij ten positieve heeft beïnvloed door middel van diverse maatschappelijke programma's. Het Smithsonian Instituut, een groot Amerikaans onderwijs- en onderzoeksinstituut, publiceerde een onderzoek naar de 100 meest invloedrijke Amerikanen ooit en de grondlegger van Scientology was er één van.

Ook was er aandacht voor de enorme groei van de Scientology religie in het afgelopen jaar, met de opening van nieuwe kerken en missies en een gigantische toename van het aantal parochianen die diensten bijwonen.

Tot slot werd er vooruitgeblikt op wat het komende jaar en de nabije toekomst gaan brengen, waaronder de officiële openingsceremonie van nieuwe zogenaamde "Ideale Scientology Kerken" op vijf verschillende continenten en de opening van Scientology Media Producties.

L-Ron-Hubbard-Hall-Wide-Exterior

Ook werd een nieuwe L. Ron Hubbard Hall aangekondigd. Dit auditorium gaat in Florida gebouwd worden naast het spirituele hoofdkwartier van Scientology en zal plaats bieden aan duizenden parochianen tegelijkertijd voor het bijwonen van diverse bijeenkomsten.