Home /  Diensten /  Wekelijkse Diensten
Wekelijkste Diensten PDF Afdrukken E-mailadres

Zondagsdienst:

Elke zondag vindt in de kapel van de Scientology kerk om 11:30 uur de zondagsdienst plaats. Deze is voor iedereen bedoeld ongeacht geloof or achtergrond. De zondagsdienst bestaat uit een leerrede en een groepsoefening die het bewustzijn van de eigen spiritualiteit versterkt, geleid door een geestelijke van de kerk. Toegang is geheel vrij en het is niet nodig je er voor op te geven om deel te nemen. Koffie en thee zijn gratis.

Graduation:

Elke week voltooien scientologen en niet-scientologen verschillende diensten van de kerk. Om deze mensen in het zonnetje te zetten en de mogelijkheid te bieden iets te zeggen over hun behaalde successen is er elke vrijdagavond een Graduation.

De Graduation begint om 21:30 uur en wordt in de Academie van de kerk gehouden. Na de Graduation is er gelegenheid voor napraten onder het genot van hapjes en drankjes.