vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Diensten /  Wekelijkse Diensten
RSS:
Wekelijkste Diensten PDF Afdrukken E-mailadres

Zondagsdienst:

Elke zondag vindt in de kapel van de Scientology kerk om 11:30 uur de zondagsdienst plaats. Deze is voor iedereen bedoeld ongeacht geloof or achtergrond. De zondagsdienst bestaat uit een leerrede en een groepsoefening die het bewustzijn van de eigen spiritualiteit versterkt, geleid door een geestelijke van de kerk. Toegang is geheel vrij en het is niet nodig je er voor op te geven om deel te nemen. Koffie en thee zijn gratis.

Graduation:

Elke week voltooien scientologen en niet-scientologen verschillende diensten van de kerk. Om deze mensen in het zonnetje te zetten en de mogelijkheid te bieden iets te zeggen over hun behaalde successen is er elke vrijdagavond een Graduation.

De Graduation begint om 21:30 uur en wordt in de Academie van de kerk gehouden. Na de Graduation is er gelegenheid voor napraten onder het genot van hapjes en drankjes.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com