vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Diensten /  Cursussen & Training
RSS:
Cursussen & Training PDF Afdrukken E-mailadres

De cursussen en trainingen van Scientology zijn ontworpen om aan alle mogelijke behoeften van mensen te voldoen, gebaseerd op hun levenssituatie, hun kennis van Dianetics en Scientology en welke boeken ze eventueel hebben gelezen. Ze bevatten de grondbeginselen van Dianetics en Scientology die in een specifiek aspect van iemands leven onmiddellijk verbetering kunnen brengen.

De verwarringen van het moderne leven vereisen oplossingen. Er kan een probleem in een relatie, een situatie op het werk of in het gezin opkomen en veel te veel aandacht opeisen. 

Het zijn in feite deze ogenschijnlijk alledaagse problemen die vaak iemand in de weg staan om zijn doelen te kunnen bereiken. Elke cursus bevat doorbraken van Dianetics en Scientology die men kan gebruiken om bepaalde probleemgebieden recht te zetten en condities te verbeteren. Er zijn diensten die zich richten op intermenselijke relaties, het te boven komen van de ups en downs in het leven, persoonlijke waarden en integriteit, het begrijpen van anderen, efficiënter werken, het huwelijk, het grootbrengen van kinderen en vele andere zaken.

Dit zijn dus praktische cursussen, in elke betekenis van het woord. Ze zijn alle geïllustreerd om het begrip te vergemakkelijken, waarbij de nadruk ligt op praktische toepassing. Men leert de theorie van de grondbeginselen van Dianetics en Scientology die betrekking hebben op elk van die gebieden en gebruikt ze in oefeningen in de cursusruimte, totdat men ze in het leven kan toepassen.

Naarmate iemand deze technieken toepast op het dagelijkse leven om zichzelf en anderen te verbeteren, ontdekt hij dat hij nu beter in staat is om zijn reis naar hogere niveaus van geestelijk bewustzijn en bekwaamheid voort te zetten.

Bekijk hier een overzicht van onze Cursussen ter verbetering van het Leven.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com