Persoonlijke Efficiëntie cursus PDF Afdrukken E-mailadres

pe

Je leven bestaat voor 70% uit werk, en wanneer je weet hoe het leven in zijn werk gaat, kun je succesvol zijn op het werk, thuis en in het leven. Gebaseerd op het Scientology boek van L. Ron Hubbard, De Problemen van de Werkende Mens, geeft de Persoonlijke Efficiëntie Cursus je de Scientology kennis die je meteen kunt toepassen om te slagen.

Deze cursus wordt geleverd door mensen met ervaring. Deze cursus vormt een persoonlijke instructie voor de toepassing van Scientology beginselen, zodat je deze kunt gebruiken om je leven meteen te verbeteren.

De Persoonlijke Efficiëntie cursus bevat de belangrijkste principes en wetten die van toepassing zijn op elk streven van de mens en op elk probleem dat hij bij zijn werk kan tegenkomen. De cursus behandelt de kern van deze problemen en de structuur erachter. De doorbraken die hier worden beschreven omvatten:

• De Anatomie van Verwarring - hoe men zoiets aanpakt
  • Het Principe van het Stabiele Gegeven - de meest wezenlijke wet op het gebied van werk, maar ook van het leven
  • De Anatomie van Controle - en hoe je "slechte controle" kunt omzetten in goede controle
  • Het "Geheim" van Doeltreffendheid
  • De meest wezenlijke elementen van het leven - Affiniteit, Realiteit en Communicatie
  • De acht drijfveren - en hoe het leven kan worden begrepen door het in de acht belangrijkste afdelingen onder te verdelen
  • De onderliggende oorzaak van Uitputting.
Deze cursus geeft je de tools om je werk beter onder controle te krijgen en er meer plezier in te hebben.
Elke woensdagavond om 18:30, en zondagmiddag om 14:00 in de Scientology kerk van Amsterdam. De cursus duurt 3 uur.
Kosten: €45,- (inclusief cursusmap & boek "Problemen van de Werkende Mens")

Bel 020-3202230 en vraag naar Yavanna Kleinveld of Pepijn Kamp voor meer info of inschrijvingen.