vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Informatie /  Wat is Scientology?
RSS:
Wat is Scientology? PDF Afdrukken E-mailadres

Dim lights

Het  woord Scientology betekent letterlijk "de studie van de waarheid". Het is afkomstig van het Latijnse woord "scio" dat "weten in het volledigste begrip van het woord" betekent en het Griekse woord "logos" dat "studie van" betekent.

Scientology is de studie en de behandeling van de geest in relatie tot zichzelf, anderen en het gehele leven. Scientology omvat een hoeveelheid kennis die voortkomt uit bepaalde fundamentele waarheden. De belangrijkste hiervan zijn:

  • De mens is een onsterfelijk, geestelijk wezen.
  • Zijn ervaringen reiken veel verder dan een enkel leven.
  • Zijn vermogens zijn onbegrensd, zelfs als men zich daar nu niet van bewust is.

Hij is niet alleen in staat gesteld zijn eigen problemen op te lossen, zijn doelen te bereiken en blijvend geluk te ondervinden, maar ook nieuwe en hogere staten van bewustzijn en bekwaamheid te bereiken.

In Scientology wordt niemand geacht om iets ongeïnspecteerd te geloven. Wat waar is voor jou is wat je zelf hebt waargenomen. Een individu ontdekt zelf dat Scientology werkt door zelf de principes ervan toe te passen en de resultaten ervan waar te nemen of te ondergaan.

Met behulp van Scientology bereiken mensen de wereld over het lang nagestreefde doel van ware spirituele verlossing en vrijheid.

Meer info:

Bekijk hier het filmpje "In een Scientology kerk".
Bekijk hier het filmpje over L. Ron Hubbard, de grondlegger van Scientology..

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com