Home /  Informatie /  Over de kerk
Over de kerk PDF Afdrukken E-mailadres

Scientology Kerk Amsterdam

De Scientology kerk bestaat in Nederland officieel sinds 1974 als geregistreerd kerkgenootschap; ons land maakte eind jaren zestig voor het eerst kennis met Scientology via lezingen en weekendcurssussen in onder andere Eindhoven, Rotterdam, Leiden en Amsterdam.

De Kerk houdt zich voornamelijk bezig met het verschaffen van kennis, training, spirituele counseling en maatschappelijke projecten. Deze activiteiten vinden dagelijks plaats en vergen dus een organisatie die zeven dagen per week klaar staat deze diensten te leveren. De kerk bevat hiervoor counselingkamers, seminar- en cursusruimtes alsook conferentiekamers en werkruimtes voor de uitvoering van de maatschappelijke projecten. Op de begane grond is een kapel voor de zondagsdienst, naamgeving, huwelijksvoltrekkingen en overlijdensdiensten.

De Scientology Kerk Amsterdam bestaat tegenwoordig uit meer dan 50 medewerkers die zich zowel op parttime als fulltime basis inzetten om de bovenstaande activiteiten te verrichten. De Kerk heeft een handige organisatiestructuur en een vastgelegd begeleidingssysteem die in alle Scientology kerken over de hele wereld worden gebruikt. Dit zorgt voor een grote uniformiteit. Of je dus nu een kerk in Los Angeles, Tokyo of Amsterdam binnenloopt, je zult er dezelfde principes, behandeling en vooruitgang krijgen.

Alles in de Kerk is erop gericht om je jezelf, jouw leven en het leven om je heen te laten inspecteren ten einde een beter begrip van jezelf, anderen en de wereld te verkrijgen. Dit doen we door middel van kennis, training, spirituele counseling en onze maatschappelijke projecten. Daar staan wij helemaal voor klaar.

Je bent van harte welkom in de kerk op de Nieuwezijds Voorburgwal 116-118 te Amsterdam. Wij zijn zeven dagen per week open van 09:30 uur tot 22:00 uur. Onze receptionist(e) staat klaar je te ontvangen.

Meer info:

Bekijk hier het filmpje "In een Scientology kerk".
Bekijk hier het filmpje over L. Ron Hubbard, de grondlegger van Scientology..