vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Informatie /  Kennismaking
RSS:
Kennismaking PDF Afdrukken E-mailadres

Er zijn vele manieren om kennis te maken met Scientology. De meest gangbare zijn het lezen van een boek, het bekijken van een film, het doen van een persoonlijkheidstest of het ontvangen van een Stress Test.

Er zijn ook introductie seminars om bekend te raken met het onderwerp. Dit zijn korte seminars van 2 uur waarin je een stukje Scientology uitgelegd krijgt en dat je kunt gebruiken om het leven meer onder controle te krijgen. Bekijk ze onder het kopje Seminars hieronder.

Boeken

Verschillende boeken zijn beschikbaar die de basisprincipes van Dianetics en Scientology behandelen.

Films

Om Scientology toegankelijk te maken voor iedereen, zijn er vele films en DVDs. Dagelijks worden de volgende films vertoond:

  • Inleiding tot Scientology: uniek interview met L. Ron Hubbard, grondlegger van de Scientology Kerk

  • Dit is Scientology: een overzicht van 's werelds snelst groeiende religie

  • Hoe Dianetics te gebruiken: een visuele handleiding voor het verstand

  • Oriëntatie: een kijkje in de Scientology Kerk

Persoonlijkheidstest

Met behulp van de basisprincipes van Scientology is er een zeer praktische persoonlijkheidstest onwikkeld die verbazingwekkende resultaten geeft. Deze test geeft 10 karaktereigenschappen weer en laat zien of ze in je voor- of nadeel werken t.a.v. het behalen van je doelen. Klik hier om de test te maken.

Stress Test

Stress geeft een zekere mentale lading. Deze lading kan gemeten worden in Scientology. Wil je weten wat jou de meeste stress bezorgt, kom dan naar de Scientology Kerk en vraag geheel vrijblijvend naar een stress test. Alle dagen open van 09:30 tot 22:00 uur.

Seminars

Elk weekend is er een Dianetics Seminar waaraan je kan deelnemen. Tijdens dit seminar ga je gelijk aan de slag om Dianetics toe te passen.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com