vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Copyright & Handelsmerken
RSS:
Copyright PDF Afdrukken E-mailadres

Scientology®, het Scientology-kruis®, het Scientology-symbool®, L. Ron Hubbard®, Dianetics®, Orientatie®, IAS® en Freewinds® zijn dienst- en handelsmerken in het bezit van het Religious Technology Center en worden met diens toestemming gebruikt. Scientoloog is een collectief lidmaatschapskenmerk dat de leden van aangesloten kerken en missies van Scientology aanduidt.

Dankbare erkentelijkheid wordt gegeven aan de L. Ron Hubbard Library voor de toestemming om met auteursrecht beschermde werken van L. Ron Hubbard te mogen gebruiken.

YFHR® en het YFHR-symbool® zijn dienst- en handelsmerken in het bezit van Youth for Human Rights International en worden met diens toestemming gebruikt.

TWTH® en het “Road & Sun” ontwerp zijn dienst- en handelsmerken in het bezit van de L. Ron Hubbard Library en worden met diens toestemming gebruikt.

Applied Scholastics® is een dienst- en handelsmerk in het bezit van de Association for Better Living and Education International en wordt met diens toestemming gebruikt.

Narconon® is een dienst- en handelsmerk in het bezit van de Association for Better Living and Education International en wordt met diens toestemming gebruikt.

CCHR® is een dienst- en handelsmerk in het bezit van het Citizens Commission on Human Rights International en wordt met diens toestemming gebruikt.

WISE® is een dienst- en handelsmerk in het bezit van de World Institute of Scientology Enterprises en wordt met diens toestemming gebruikt.

 
Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com