vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home
RSS:
Scientology Kerk Amsterdam viert geboortedag grondlegger PDF Afdrukken E-mailadres

In Florida kwamen 4.500 Scientologen bij elkaar om de geboortedag te vieren van hun grondlegger, de heer Hubbard. Eind maart werd dit nog eens dunnetjes over gedaan in vele steden in de wereld, waaronder Amsterdam.

01-scientology-march-13th-2013-l-ron-hubbard-birthday-celebration

Traditioneel gezien wordt er elk jaar zo'n bijeenkomst georganiseerd rondom de geboortedag van de grondlegger op 13 maart. Er wordt dan door spiritueel leider David Miscavige teruggeblikt op de gebeurtenissen uit het afgelopen jaar, waaronder de volgende:

In de afgelopen 12 maanden heeft Hubbard er postuum 100 awards en erkenningen bijgekregen voor zijn maatschappelijke bijdragen. Een andere belangrijke mijlpaal was het feit dat er inmiddels meer dan 335 miljoen exemplaren van zijn werken in de omloop zijn.

De heer Miscavige presenteerde tevens de nieuwste zogenaamde Ideale Organisaties. Deze maken onderdeel uit van een project om in de grote steden deze kerkgebouwen te openen, waar onder andere een permanente tentoonstelling te bezichtigen is om antwoord te krijgen op de vraag: Wat is Scientology?. De eerste drie van 2013 zijn al geopend in Padova, Ontario en Pretoria en in de komende maanden komen daar nog zo'n tiental van bij.

De speech en het gehele evenement zijn opgenomen en de week erna aan leden overal ter wereld vertoond.

 
Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com