Home /  Diensten /  Succesverhalen /  Voldoende “bewuste” tijd
Voldoende “bewuste” tijd

het huwelijk 01-hoe-je-een-succesvol-huwHoe je een succesvol huwelijk aangaat
Ik heb geleerd dat de momenten voor elkaar heel belangrijk zijn. Dat je moet zorgen voor voldoende “bewuste”tijd voor elkaar, en tijdens die momenten moet je je zorgen en frustraties van de dag los kunnen laten. Op die manier sta je positief en vrolijk in het leven en dus ook in je huwelijk. Als je het zo ziet dan zal het ook zo zijn. Dat vond ik heel mooi om te mogen leren. — M.M.