vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Diensten /  Succesverhalen /  Nu durf ik af te gaan op mijn dromen
RSS:
Nu durf ik af te gaan op mijn dromen

ethiek en voortbestaan 05-hoe-je-zelfvertrouwen-opHoe je zelfvertrouwen opdoet
Ik heb veel geleerd van deze cursus, het heeft mij persoonlijk ook geholpen. Aan het begin van deze cursus had ik niet zoveel zelfvertrouwen. Ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken, en had hulp nodig.  Door deze cursus durf ik af te gaan op mijn dromen en wensen.  Ik weet nu ook hoe ik ervoor zorg dat ik mijn zelfvertrouwen niet meer verlies. Ik voel me ook heel opgelucht en blij, en weet dat het met mij en zelfvertrouwen wel goed gaat komen. Ik heb absoluut geen spijt dat ik deze cursus heb gedaan. Ik heb weer een stukje kennis over het leven meegekregen! — S.H.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com