Home /  Diensten /  Succesverhalen /  Nu durf ik af te gaan op mijn dromen
Nu durf ik af te gaan op mijn dromen

ethiek en voortbestaan 05-hoe-je-zelfvertrouwen-opHoe je zelfvertrouwen opdoet
Ik heb veel geleerd van deze cursus, het heeft mij persoonlijk ook geholpen. Aan het begin van deze cursus had ik niet zoveel zelfvertrouwen. Ik wist niet hoe ik dat moest aanpakken, en had hulp nodig.  Door deze cursus durf ik af te gaan op mijn dromen en wensen.  Ik weet nu ook hoe ik ervoor zorg dat ik mijn zelfvertrouwen niet meer verlies. Ik voel me ook heel opgelucht en blij, en weet dat het met mij en zelfvertrouwen wel goed gaat komen. Ik heb absoluut geen spijt dat ik deze cursus heb gedaan. Ik heb weer een stukje kennis over het leven meegekregen! — S.H.