vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

HomeContactPersberichten /  Scientology volledig erkend als religie en voor algemeen nut
RSS:
Scientology volledig erkend als religie en voor algemeen nut PDF Afdrukken E-mailadres

Scientology KruisHet Gerechtshof Amsterdam heeft vandaag uitspraak gedaan dat "... de Scientology Kerk Amsterdam aangemerkt moet worden als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), omdat het een instelling is die uitsluitend activiteiten verricht van kerkelijke of levensbeschouwelijke aard" (met terugwerkende kracht vanaf januari 2008).

Vorig jaar had de rechtbank in Haarlem al bevestigd dat de diensten van Scientology religieus van aard zijn. Vandaag besloten de rechters dat de doeleinden van de diensten van Scientology niet verschillen met de religieuze activiteiten van andere kerkelijke instellingen en daarvoor moet zij gelijk gehandeld worden.

"Wij zijn zeer verheugd met deze uitspraak die volledig bevestigd wat wij sinds het begin hebben gesteld. We zien het tevens als een erkenning van onze maatschappelijke activiteiten ter verbetering van de samenleving. We zullen onze aandacht nu nog meer kunnen richten op de aanpak van het drugsprobleem, het verval van normen en waarden en het opkomen voor slachtoffers wiens mensenrechten geschonden zijn", aldus een woordvoerster van de Scientology Kerk Amsterdam.

De kerk is gebaseerd op de werken van filosoof L. Ron Hubbard en is actief in Nederland de jaren zeventig. Wereldwijd zijn er meer dan 11.000 kerken, missies en groepen in 184 landen.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com