HomeContactPersberichten /  Scientology boek uitgegeven op Blue-ray en DVD
Scientology boek uitgegeven op Blue-ray en DVD PDF Afdrukken E-mailadres

fundamentals-of-thought-book-on-filmAfgelopen weekend kwamen duizenden Scientologen bijeen in Saint Hill in Engeland voor de viering van het 28-jarige bestaan van de Internationale Associatie van Scientologen (IAS). Die avond is tevens een verfilming uitgebracht van het boek: Scientology: De grondbeginselen van het denken.

Saint Hill is de plaats waar grondlegger L. Ron Hubbard jarenlang heeft gewoond en vele werken heeft geschreven. Ook is het de plaats waar de IAS is opgericht. Vandaar dat dit een uitstekende locatie was om deze nieuwe DVD te presenteren.

De DVD geeft inzicht in een aantal van de basisprincipes van Scientology. Letterlijk betekent het woord Scientology "weten hoe te weten". Vandaar dat veel van de basisprincipes in Scientology kennis bevatten over het leven zelf. De DVD is tevens uitgebracht in het Nederlands en ook verkrijgbaar in de Scientology Kerk Amsterdam.

Scientology is een van de snelst groeiende religies van de 21e eeuw. Ze is opgericht in 1952 en sindsdien uitgegroeid tot meer dan 11.000 kerken, missies en groepen in 167 landen.