vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

HomeContactPersberichten /  Scientology boek uitgegeven op Blue-ray en DVD
RSS:
Scientology boek uitgegeven op Blue-ray en DVD PDF Afdrukken E-mailadres

fundamentals-of-thought-book-on-filmAfgelopen weekend kwamen duizenden Scientologen bijeen in Saint Hill in Engeland voor de viering van het 28-jarige bestaan van de Internationale Associatie van Scientologen (IAS). Die avond is tevens een verfilming uitgebracht van het boek: Scientology: De grondbeginselen van het denken.

Saint Hill is de plaats waar grondlegger L. Ron Hubbard jarenlang heeft gewoond en vele werken heeft geschreven. Ook is het de plaats waar de IAS is opgericht. Vandaar dat dit een uitstekende locatie was om deze nieuwe DVD te presenteren.

De DVD geeft inzicht in een aantal van de basisprincipes van Scientology. Letterlijk betekent het woord Scientology "weten hoe te weten". Vandaar dat veel van de basisprincipes in Scientology kennis bevatten over het leven zelf. De DVD is tevens uitgebracht in het Nederlands en ook verkrijgbaar in de Scientology Kerk Amsterdam.

Scientology is een van de snelst groeiende religies van de 21e eeuw. Ze is opgericht in 1952 en sindsdien uitgegroeid tot meer dan 11.000 kerken, missies en groepen in 167 landen.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com