vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

HomeContactPersberichten /  Religies komen samen
RSS:
Religies komen samen PDF Afdrukken E-mailadres

Op dinsdagavond 20 augustus kwamen verschillende religies samen in het kader van 'World Humanitarian Day & International Friendship Day', uitgeroepen door de Verenigde Naties. Religies zoals Sikhs, Ahmadiyya Moslim Djamaat Nederland, Verenigingskerk Nederland en de Scientology Kerk kwamen bij elkaar in de kapel van de laatstgenoemde in Amsterdam.

Veel maatschappelijk werk wordt gedaan door organisaties en mensen met een religieuze achtergrond. Interreligieuze vriendschappelijke contacten leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Deze avond spraken vertegenwoordigers van verschillende religies over wat hun religie doet om hun medemens te helpen. De vraag was dan ook: 'Is het de rol van religie en levensbeschouwingen om te helpen in de moderne samenleving?'panel interreligieuze discussie

De sprekers waren afkomstig van 4 religies, namelijk Drs. Gursev Singh van de Sikhs, Dhr. Van der Velden van het Ahmadiyya Moslim Jamaat Nederland, Dhr Koetsier van de Universal Peace Federation Nederland, Mw. Leistra van de Scientology Kerk Amsterdam.
Initiatiefnemer en organisator Merel Remmerswaal van de Scientology Kerk Amsterdam was erg enthousiast over de inzet van zoveel kerken om samen te debatteren over hoe religie de moderne samenleving kan bijstaan. "Het was erg mooi om te zien hoe we met zoveel verschillende religies kunnen samenwerken in plaats van elkaar te bevechten."

De sprekers waren het eens over de moeilijkheden en problemen die ze in de samenleving tegenkomen: het misbruik van alcohol en drugs, de criminaliteit, ontwrichtte gezinnen, promiscuïteit en een gebrek aan naastenliefde, veroorzaakt door de hiervoor genoemde, waarvoor te weinig hulp is.

Het gezamenlijke doel van de religies is het helpen van mensen die moeilijkheden ervaren in de moderne samenleving. Echte ondersteuning en begrip voor deze mensen is nodig om hen weer op het rechte spoor te krijgen met een zinvolle levensinvulling.
Verschillende genodigden noemde deze avond 'interessant', 'een positieve avond' en wilden graag een vervolg om de moderne samenleving te helpen, voor wie dat belangrijk vindt.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com