HomeContactPersberichten /  "Geef het goede voorbeeld"
"Geef het goede voorbeeld" PDF Afdrukken E-mailadres

Dat is een van de 21 op gezond verstand gebaseerde leefregels uit de boekjes die de stichting De weg naar geluk de afgelopen maanden in Amsterdam heeft uitgedeeld. Komend weekend zullen zij de 40.000 grens bereiken en daarmee Amsterdam Oost afronden. Eerder dit jaar was Amsterdam Centrum al klaar.

De stichting is deze actie begonnen om iets te doen aan asociaal en crimineel gedrag in Amsterdam. "Het lijkt er soms op dat mensen zich niet meer bewust zijn van 'normale' omgangsvormen. In vele landen heeft het uitdelen van de boekjes geresulteerd in minder criminaliteit en een prettigere buurt. Dat willen we hier ook!", zei de woordvoerder.

9781599700557-l-ron-hubbard-de-weg-naar-een-gelukkig-leven-178Het boekje waar hij het over heeft is geschreven door filosoof L. Ron Hubbard en bevat 21 op gezond verstand gebaseerde leefregels met uitleg. Voorbeelden zijn 'behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden' en 'wees eerlijk'.
Stichting de weg naar geluk is een dochterorganisatie van de internationale 'The Way to Happiness Foundation'. Voor meer informatie over de stichting of een gratis exemplaar van het boekje kunt u kijken op www.dewegnaargeluk.nl.