vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

HomeContactPersberichten /  Mensenrechten dialoog
RSS:
Mensenrechten dialoog PDF Afdrukken E-mailadres

Ter ere van de verjaardag van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, was er afgelopen maandagavond 10 december in de Scientology Kerk een bijeenkomst over mensenrechten.

Ook in Nederland is er nog een hoop verbetering mogelijk met betrekking tot de mensenrechten. Zo geeft maarliefst 10% van de Nederlanders aan dat ze zelf op enig moment slachtoffer zijn geweest van mensenrechtenschendingen. Jaarlijks krijgen ruim 118.000 Nederlandse kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar te maken met een vorm van kindermishandeling.

Hoog tijd om daar wat aan te doen volgens een aantal vrijwilligers. De oprichter van de Scientology religie, L. Ron Hubbard heeft ooit gezegd: "Maak van mensenrechten een feit, geen idealistische droom." Dit heeft tot de oprichting van twee stichtingen geleid die zich ten doel hebben gesteld om de mensenrechten op grote schaal onderwezen te krijgen en die daarvoor voorlichtingsmateriaal hebben ontwikkeld.

Op de bijeenkomst van maandag werd een video vertoond over het onstaan van de mensenrechten. Daarna hielden de aanwezigen een dialoog. Ook werd een nieuwe uitgave van de Scientology Kerk vertoond uit de serie: 'Hoe we helpen'. De nieuwste uitgave is volledig geweid aan mensenrechten en laat onder andere zien hoe grootschalige voorlichting in Mexico geleid heeft tot een groot verschil en tot een punt waarop het Ministerie van Omgeving het programma heeft geadopteerd.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com