vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

HomeContactPersberichten /  Jubileum 'Dianetics de leidraad voor het menselijk verstand'
RSS:
Jubileum 'Dianetics de leidraad voor het menselijk verstand' PDF Afdrukken E-mailadres

Precies 63 jaar geleden, op 9 mei 1950 werd het boek Dianetics, de leidraad voor het menselijk verstand voor het eerst uitgegeven. Dat dit boek later tot een wereldwijde beweging zou leiden, wist toen nog niemand. Nu wordt er elk jaar op 9 mei stil gestaan bij de impact die dit boek heeft gehad.

Inmiddels zijn er meer dan 22 miljoen exemplaren van verkocht in 50 talen en 165 landen. Het boek heeft tevens op 600 bestsellerlijsten gestaan.

l-ron-hubbardHubbard, de schrijver van Dianetics, heeft tientallen jaren onderzoek gedaan om antwoord te vinden op vragen die de mens al duizenden jaren bezig houden. Uiteindelijk heeft dit in de publicatie van Dianetics geresulteerd. Dianetics is afkomstig van de Griekse woorden 'dia', dat 'door' betekent en 'nous', dat staat voor 'ziel'. Het staat dus voor 'wat de ziel het lichaam aandoet.'

Het legt uit waar irrationele gedachten, emoties, onzekerheden, angsten, e.d. vandaan komen en hoe je op een simpele manier de invloed hiervan kan laten afnemen.

Deze ontdekkingen hebben vervolgens geleid tot verder onderzoek naar de bron van het leven zelf en uiteindelijk tot de oprichting van de scientology religie. Scientology zich op het spirituele wezen om zo direct zijn bewustzijn en bekwaamheid te verbeteren. Het betekent letterlijk 'weten hoe te weten'.

Scientologen organiseren elk jaar rondom 9 mei een bijeenkomst ter ere van de publicatiedatum. De Scientology Kerk Amsterdam organiseert de Nederlandse bijeenkomst op 18 mei. Voor meer informatie over Dianetics of de bijeenkomst, kunt u kijken op www.dianeticsnederland.nl of emailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com