relatiesHet verbeter van je relaties met anderen cursus
Met deze cursus heb ik een van de meest waardevolle stukken informatie meegekregen: de ARC-driehoek. De wisselwerking tussen Affiniteit, Realiteit en Communicatie is niet alleen verbazingwekkend, maar ook van enorm belang! Ik heb deze kennis nu al meerdere malen toe kunnen passen in mijn relatie, op het werk en in het dagelijkse leven. Het is bijna amusant om te zien hoe sommige mensen de fout in kunnen gaan door geen Realiteit met de ander te hebben, of door niet te Communiceren. Daarnaast heb ik wederom een stap verder gezet, richting een gelukkig leven; ik heb nu al zin in mijn volgende stap(pen)! — K.S.

stcc

Succes door Communicatie Cursus
Ik heb deze cursus met veel plezier gedaan!
Dit was de tweede keer dat ik deze cursus deed, en toch heb ik er nog meer uitgehaald. Ik ben er nu achter dat, als ik steeds meer mezelf ben en duidelijk ben, de communicatie vanzelf goed loopt. Dit kan makkelijk in je voordeel werken op meerdere punten.
Hartelijk bedankt, allemaal! — G.H.

openhuis

Last van stress? Vaak zenuwachtig?

Zit er meer in jezelf? Hoe haal je dat eruit?

Zou je meer zelfvertrouwen kunnen hebben?

Waarom doen mensen zoals ze doen?

Programma:

• 13:00: Lezing: De ontwikkeling van Dianetics
  • 14:00: Lezing: Hoe werkt Dianetics en wat kun je er mee bereiken?
  • Gehele dag:
    • Stress-test   —   Zie een gedachte
    • Dianetics Videopresentatie
    • Dianetics sessie —   ervaar wat Dianetics voor jou kan doen (reserveer een gratis sessie, bel 020-620 8120)

De Scientology Kerk ondersteunt verschillende maatschappelijke projecten. Een van de organisatie die door de Scientology Kerk ondersteund wordt is de campagne "Geen drugs, wel Leven".

Vrijwilligers van de Scientology Kerk zijn woensdagmiddag 27 april naar het centrum van IJmuiden gekomen om daar jongeren voor te lichten over de gevaren van drugs en zo te voorkomen dat zij in een gevaarlijk circuit terechtkomen van prostitutie, stelen en geweld.

anti-drugs

Zoals gewoonlijk doen zij dit in groene shirts met daarop de slogan “Geen drugs, wél leven”.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 10