stccSucces door Communicatie Cursus
Ik heb vandaag de succes door communicatiecursus voltooid. Ik kan nu met meer gemak communiceren en meer op mijn gemak aanwezig zijn zoals bij bijeenkomsten. Leuke oefeningen waren: - een einde maken aan het stellen van vragen, iemand die zwijgt aan het praten krijgen, een eind maken aan het gesprek.

Kortom, een goede cursus die je alleen in deze kerk kan volgen. — F.O.

succesvol opvoeden van tienersHet succesvol opvoeden van tieners
Mijn inzicht in het belang van kinderen en tieners behandelen als een volwassen ziel is nog sterker geworden. Doordat kinderen kunnen bijdragen en een doel nastreven, ontwikkelen ze meer eigenwaarde en zullen ze beschaafder zijn. Ze zullen meer plezier ervaren en het gezin is een team wat beter samenwerkt. Ik vind het een leuke uitdaging (spel) om dit in de praktijk te gaan versterken en verbeteren. — I. vd V.

stcc

Succes door Communciatie Cursus
Iedereen zal je vertellen dat communicatie belangrijk is en vervolgens niet communiceren, maar een beetje tegen je aan praten, roepen, schreeuwen en meer.
Ik ben me nu nog meer bewust dat ik dat ook deed; nu weet ik wel beter en heb ik er veel plezier in ook.

Al vanaf de eerste oefening (TR 0-A) speel ik het "wie kan ik aankijken"-spel. Het is makkelijk voor mij en je merkt allerlei dingen in anderen op. Heel grappig dus! Sommige oefeningen zijn echt 'do-it', en sommige anderen zijn 'try it on the people you know'-oefeningen. Maar stuk voor stuk zijn ze nuttig, krachtig en bevrijdend. Echt geweldig dus, communiceren! — K.S.

motivatie

Hoe je jezelf motiveert
Tijdens de studie, nadat de lading van problemen af was, kreeg ik het gevoel direct weg te willen gaan om de gegevens toe te gaan passen. Het heeft mij bijzonder geraakt te ervaren dat de cursus een samenspel is van de technologie, de onderwijskundige opbouw en de supervising. Gaaf! Dit vormt een compleet geheel van deze kennis, iedereen heeft er recht op!

Bedankt! — P.v.H.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>