zelfvertrouwenHoe je zelfvertrouwen opdoet
Ik merk in mijn alledaagse leven dat ik minder nerveus of wanhopig wordt als het ernaar uitziet dat ik iets misschien niet ga halen. Ik blijf rustiger en merk dat ik juist daardoor wel dingen haal of voor mekaar krijg die ik niet had verwacht. Ik heb geleerd ook mijn grenzen te stellen zonder daarin te rigide te worden. En ook mijn zelfrespect te behouden, waardoor ik me achteraf beter voel over hoe ik dingen heb afgehandeld. Ik pak dingen professioneler aan op mijn werk en geef niet zomaar lukraak antwoorden zonder erover na te denken. — D. D.

stccSucces door Communicatie Cursus
Bedankt voor deze heldere en zinvolle communicatie cursus. Ik merk dat ik al diverse punten toegepast heb: ik luister beter, ik ben meer in het hier en nu. Ik ben me heel bewust geworden van het bevestigen en laten merken dat je iemand hoort en ziet en serieus neemt.
Ik heb er zin in om alles nog beter toe te passen in mijn weg naar succes! — I. vd V.

vertrouwenWeten wie je kunt vertrouwen
Ik heb deze cursus als heel leuk en leerzaam ervaren.
Gedurende de cursus-onderdelen heb ik het geheel van de cursus en de samenhangende onderdelen zien samenvloeien. De toonschaal, die van essentieel belang is in de communicatie, leert hoe je iemand die lager op de toonschaal zit omhoog kan laten komen.
Met deze methodiek van Scientology leer ik ook omgaan met mijn eigen niveau op de toonschaal, en ik verbeter mijn communicatietechniek.
De ARC-Driehoek heb ik als passend puzzelstuk beleefd in mijn communicatie met anderen.
Het was zeker de moeite waard om deze cursus te doen! — C.B.

motivatieHoe je jezelf motiveert
Een cursus die op het juiste moment kwam. Na veel heen en weer was ik bezig mijzelf eens aan te pakken en te doen wat ik moet doen. De cursus ging er als koek in. Geweldig hoe makkelijk dit te bestuderen is. Alle facetten van deze cursus zijn direct toepasbaar. Ik heb het dan ook gedaan en het resultaat is direct te merken. Alles gaat toch wel een stuk eenvoudiger. Ik maak dingen af en doe zaken die ik nagelaten heb. Vooral het hoofdstuk hoe om te gaan met problemen is geweldig. Kan iedereen aanraden deze cursus te doen. Het kost je 4 avonden. Nee, dit was - en is - heel goed. Top gedaan. — F. F.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 10