IMG_2411Geen drugs wel leven is een seculiere stichting die is voortgekomen uit de anti-drugs campagne van de Scientology Kerk. Zij gaan er regelmatig op uit om mensen voor te lichten over de gevaren van drugs. Hieronder een stukje over hun laatste actie:

Ter ere van de maand tegen drugs die in de regio Arnhem gehouden werd, kwamen de stichting Narconon en Geen drugs, wel Leven naar de gemeentes Duiven, Zevenaar en Westervoort. Zij hebben daar voorlichtingsmateriaal uitgedeeld over de gevaren van drugs. Tevens werden bibliotheken, buurthuizen en gemeentehuizen aangedaan om daar het materiaal neer te leggen.

Beide organisatie kwamen met vrijwilligers en voorlichtingsmateriaal. De boekjes en flyers werden uitgedeeld aan voorbijgangers om zo iedereen te kunnen behoeden van de tragedie waarin drugsgebruik kan uitmonden. De reacties waren erg positief en wisselden van een paar woorden: 'goede actie' tot een heel gesprek over drugsgebruik.

Een gedeelte van de vrijwilligers weet maar al te goed hoe kwalijk drugs zijn. Zij zijn namelijk ex-verslaafden en hebben het allemaal meegemaakt, tot in het criminele circuit aan toe.

Zij willen er graag voor zorgen dat anderen niet in dezelfde val lopen. “Als ik er al voor kan zorgen dat ik 1 persoon van de drugs afhoud, dan is dit het al waard.”

De organisatie Geen Drugs Wel Leven is voortgekomen uit de drugsvoorlichtingsactiviteiten van de Scientology Kerk. Stichting Narconon is een afkickcentrum, die tevens veel aan preventie-activiteiten doet.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.narconon.nl of www.geendrugs-welleven.nl of contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

stccSucces door Communicatie Cursus
Na het voltooien van deze cursus voel ik me nog zekerder over mijn vermogen om te communiceren. Veel zaken die al goed gingen zijn nu beter onderbouwd, en zwakke punten verbeterd.
Daarnaast heb ik veel geleerd van mijn medestudente, die mij, door haar compleet andere kijk op zaken heeft doen beseffen dat wat ik denk duidelijk te communiceren, door een ander niet altijd als zodanig wordt ontvangen!
Dus ook mijn inschattingsvermogen over de persoon met wie ik communiceer is hiermee vergroot! — S.R.

De Scientology Kerk heeft 19 gratis online cursussen gelanceerd om mensen te helpen met het aanpakken van de problemen die zij in hun leven tegen kunnen komen. De cursussen behandelen de problemen die volgens enquetes het meest ervaren worden in de maatschappij, waaronder integriteit en eerlijkheid, relaties met anderen, conflicten oplossen, omgaan met stress en het huwelijk.

“In Scientology wordt kennis over het leven erg belangrijk gevonden, omdat dit mensen in staat stelt om zelf hun leven op de rit te krijgen en ze daarom niet afhankelijk worden van anderen. Door deze kennis ook online aan te bieden, kunnen we zorgen dat iedereen hier zijn voordeel mee kan doen, of je nu Scientoloog bent of niet,” aldus de woordvoerster.

onine_cursusJe kunt je voor de compacte cursus inschrijven met behulp van je facebook, google, yahoo of windows live account. Een cursus is niet lang en bestaat uit een filmpje en wat teksten, die je gelijk online kunt lezen of die je kunt downloaden en vervolgens thuis op je gemakt kunt bekijken. De curssussen zijn ook terug te vinden in de App Store.

In de Scientology religie streven leden naar het bereiken van spirituele vrijheid. Nu zijn er natuurlijk aspecten uit het dagelijks leven die dusdanige moeilijkheden kunnen creëren dat iemands geestelijke vooruitgang wordt belemmerd. Je kunt hierbij denken aan een plotseling ontslag, een onverwachte financiële tegenslag, het verlies van een geliefde of een goede bekende die kapot gaat aan de drugs. Om te zorgen dat deze aspecten spirituele vrijheid niet in de weg staan, heeft de heer Hubbard, grondlegger van de Scientology filosofie, een aantal natuurwetten die hierop betrekking hebben vastgelegd. De cursussen zijn hierop gebaseerd.

Voor meer informatie over de cursussen, kunt u kijken op www.scientology.nl/courses.html

upsdownsUps & Downs in het leven
Door de cursus Ups & Downs heb ik een beter beeld gekregen over de eigenschappen van zowel sociale als asociale persoonlijkheden. Nu weet ik beter wie ik kan helpen en bij wie ik beter uit de buurt kan blijven. Het geeft een rustgevend gevoel om te weten dat er maar een klein deel van de mensheid werkelijk slecht is. Er is dus een groot deel die een goed hart heeft. En die zijn van harte welkom in mijn hart! — R.B.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 10