vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home
RSS:

Op maandag 2 augustus begonnen de Geen drugs, wel leven campagne en Narconon met een anti-drugs marathon om het IJsselmeer heen. Moe en voldaan kwamen ze vrijdag 13 augustus aan in Makkum op het strand, waar de finish was. Al met al hebben ze in deze twee weken maar liefst 320 kilomter rennend afgelegd met de boodschap tegen drugs!

Geen drugs, wel leven is een seculiere organisatie die zich inzet voor drugsvoorlichting. Stichting Narconon is een afkickkliniek die met behulp van de methodes van L. Ron Hubbard verslaafden helpt hun leven weer op de rails te krijgen. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 10

Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com