Op maandag 2 augustus begonnen de Geen drugs, wel leven campagne en Narconon met een anti-drugs marathon om het IJsselmeer heen. Moe en voldaan kwamen ze vrijdag 13 augustus aan in Makkum op het strand, waar de finish was. Al met al hebben ze in deze twee weken maar liefst 320 kilomter rennend afgelegd met de boodschap tegen drugs!

Geen drugs, wel leven is een seculiere organisatie die zich inzet voor drugsvoorlichting. Stichting Narconon is een afkickkliniek die met behulp van de methodes van L. Ron Hubbard verslaafden helpt hun leven weer op de rails te krijgen.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 10