vrijdag 22 september, 2017

Welkom

Welkom bij de Scientology kerk van Amsterdam. Neem een kijkje op de website, of kom eens langs voor een kop koffie of een persoonlijkheidstest.

Home /  Diensten /  Cursussen & Training /  Cursussen ter verbetering van het leven
RSS:
Cursussen
Hoe je een Succesvol Huwelijk aangaat

het huwelijk 01-hoe-je-een-succesvol-huwBEGIN SAMEN AAN EEN VREUGDEVOL BESTAAN

Door het toepassen van de Scientology kennis die je precies laten zien waar een succesvol huwelijk uit bestaat zal dat van jou kunnen voortbestaan. Als je de kennis en hulpmiddelen gebruikt die je op deze cursus leert, kan je een veilige koers uitzetten naar een gelukkig huwelijk.

 
Hoe je een Huwelijk Gelukkig houdt

het huwelijk 02-hoe-je-een-huwelijk-geluHOUD HET GELUK IN LEVEN

Met Scientology kennis die je precies laat zien hoe je een huwelijk in stand kunt houden, kun je in je eigen huwelijk eindeloos geluk en vreugde brengen. Als je de kennis gebruikt die je op deze cursus leert, zul je een relatie creëren die jullie samen een leven lang met vreugde kunnen delen.

 
Het Redden van een Huwelijk

het huwelijk 03-het-redden-van-een-huwelijkKRIJG HET GELUK TERUG WAT JE EENS DEELDE

Scientology principes laten je precies zien hoe je een verbintenis bij elkaar houdt, zodat je opnieuw een echt gelukkige relatie kunt creëren. De fundamentele waarheden in deze cursus zijn van toepassing op alle relaties en vormen samen een werkbare technologie die duizenden huwelijken heeft gered heeft.

 
De Scientology Principes van Welvaart

voortbestaan en welslagen 03-principes-van-welvaartBEREIK OVERVLOED BIJ ALLES WAT JE DOET

Door Scientology principes te begrijpen en te gebruiken, kun je met zekerheid overvloed bereiken. Wanneer je de grondbeginselen begrijpt en de hulpmiddelen die je op deze cursus leert gebruikt, kun je toekomst onder controle krijgen.

 
Het Baren van een Blije Baby

kinderen 01-het-baren-van-een-blije-babyGEEF JE BABY HET BESTE IN HET LEVEN

De Dianetics en Scientology kennis die je laat zien wat de toekomst van een baby beïnvloedt, kun je je kind op het juiste pad laten beginnen. Op deze cursus zullen zowel moeder en vader de kennis en hulpmiddelen krijgen die het welzijn van de baby zullen verhogen.

 
Het Succesvol Opvoeden van Kinderen

kinderen 02-het-succesvol-opvoeden-van-kinderenBOUW DE TOEKOMST VAN JE KIND

Hier zijn de Scientology principes waarmee je je kind kunt helpen om een stabiel, productief leven op te bouwen. Als je die gebruikt kun je eraan bijdragen dat je kind een zelfstandig, gelukkig en bijdragend lid van het gezin wordt en ook een aanwinst voor de samenleving.

 
Het Succesvol Opvoeden van Tieners

kinderen 03-het-succesvol-opvoeden-van-tienersCREËER HARMONIE MET TIENERS

De overgang van de kinderjaren naar volwassenheid kan een moeilijke tijd zijn voor ouders - maar hier zijn Scientology principes die je laten zien hoe je het op de juiste manier kunt doen. Door de hulpmiddelen in deze cursus te kennen en te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat jouw tieners hun leven lang gelukkig en succesvol zullen zijn.

 
Het Overwinnen van Ups en Downs in het Leven

ethiek en voortbestaan 01-het-overwinnen-van-ups-eEEN DAG UP... DE VOLGENDE DAG DOWN — KRIJG STABILITEIT!

Als iemand met wie het goed ging ineens achteruitgaat, gebeurt dat om een bepaalde reden. Hier zijn de opmerkelijke Scientology doorbraken die dat eens en voor altijd oplossen. Met deze cursus kun je je leven voor altijd veranderen.

 
Persoonlijke Waarden & Integriteit

ethiek en voortbestaan 02-persoonlijke-waarden-en-

 
Het Verbeteren van je Relatie met Anderen

ethiek en voortbestaan 03-het-verbeteren-van-je-reKEN DE GEHEIMEN VAN DUURZAME VRIENDSCHAP

Met de ingrediënten voor oprechte relaties kun je die gemakkelijk aangaan en in stand houden. Deze kennis over menselijke relaties en andere belangrijke gegevens die je in deze cursus zult leren, zal tot een beter wederzijdse begrip, succes en een gelukkig, behulpzaam leven leiden.

 
Weten wie je kunt vertrouwen

ethiek en voortbestaan 04-weten-wie-je-kunt-vertro

 
Hoe Je Zelfvertrouwen opdoet

ethiek en voortbestaan 05-hoe-je-zelfvertrouwen-opWEES ZEKER VAN JEZELF

Als iemand zijn zelfvertrouwen verliest, dan gebeurt dat om een specifieke reden. Vind die reden, en je kunt je zelfvertrouwen weer herstellen. De kennis en hulpmiddelen in deze cursus zullen je helpen om een nieuw niveau van zelfvertrouwen te bereiken, meer voor elkaar te krijgen en vooruitgang te boeken.

 
Hoe je jezelf motiveert

doelen en doelstellingen 01-hoe-je-jezelf-motiveertKOM IN ACTIE EN KRIJG MEER GEDAAN

Je kunt echt op gang komen in het leven en met gebruik van deze Scientology doorbraken kun je vooruitsnellen en je doelen bereiken. Als je weet wat mensen ervan weerhoudt om op gang te komen, kun je je eigen motivatie versterken en zo je hogere doelen verwezenlijken.

 
Formules voor het Bestaan

doelen en doelstellingen 02-formules-voor-het-bestaanKEN DE EXACTE STAPPEN NAAR EEN BETER LEVEN

Hier zijn de gereedschappen om situaties grondig aan te pakken en echt succesvol in het leven te zijn. Wanneer je de gegevens van deze cursus kent en gebruikt, kun je elke slechte stand van zaken in orde brengen en alle goede versterken.

 
Scientology Tools voor Succesvol Organiseren

doelen en doelstellingen 03-succesvol-organiseren

 
Effectief Tijdmanagement

doelen en doelstellingen 04-effectief-tijdmanagement

MEER GEDAAN KRIJGEN MET MINDER INSPANNING, STRESS EN IN MINDER TIJD!

De gereedschappen om meer dingen gedaan te krijgen met minder inspanning, minder stress en minder tijd, zodat je je doelen kunt bereiken. De Cursus Effectief Tijdmanagement laat je zien hoe je meer gedaan kunt krijgen in minder tijd, door gebruik te maken van de basisbegrippen van efficiëntie.

 
Het stellen en verwezenlijken van je doelen

doelen en doelstellingen 05-het-stellen-en-verwezenlijken van je doelen

 
Scientology Tools voor Effectief Leidinggeven

doelen en doelstellingen 06-effectief-leidinggeven

 
Persoonlijke Efficiëntie cursus

pe

Je leven bestaat voor 70% uit werk, en wanneer je weet hoe het leven in zijn werk gaat, kun je succesvol zijn op het werk, thuis en in het leven. Gebaseerd op het Scientology boek van L. Ron Hubbard, De Problemen van de Werkende Mens, geeft de Persoonlijke Efficiëntie Cursus je de Scientology kennis die je meteen kunt toepassen om te slagen.

Deze cursus wordt geleverd door mensen met ervaring. Deze cursus vormt een persoonlijke instructie voor de toepassing van Scientology beginselen, zodat je deze kunt gebruiken om je leven meteen te verbeteren.

Lees meer... [Persoonlijke Efficiëntie cursus]
 


Kennismaking

Wil je kennis maken met Scientology? Of wil je weten wat Scientology voor je kan betekenen?

Scientology kan je helpen met je zwakke kanten te verbeteren, en je sterke kanten te versterken. Doe online de persoonlijkheidstest en kom voor een vrijblijvend consult.

Persoonlijkheidstest

Klik hier om te beginnen.

Quote

purification-program-hubbard

“Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar het capabele mensen gegund is succes te hebben en waar het eerlijke mensen gegund is rechten te hebben, en waar de Mens vrij is om zich tot hogere niveaus te verheffen, dat zijn de doeleinden van Scientology.”

L. Ron Hubbard

Onze hulp is de jouwe

Copyright © 2017. Scientology Kerk Amsterdam - Jouw Brug naar Totale Vrijheid. Designed by Shape5.com